Hey! Ben jij mijn nieuwe collega?

Word jij mijn nieuwe collega die gave technologiebedrijven en kandidaten aan elkaar verbindt? Heb jij affiniteit met techniek, ben je resultaatgericht en kun jij buiten de gebaande paden denken? Dan ben jij misschien wel mijn nieuwe collega!
Video afspelen

Onze organisatie in Alkmaar

Intriq is in de zomer van 2016 ontstaan en brengt technisch talent (van MBO-4 tot en met WO-niveau) en bedrijven bij elkaar, die elkaar anders niet gevonden zouden hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van vaste banen in Machinebouw, Engineering en (Internationaal) Field Service. Klanten zijn bijvoorbeeld actief in het inzetten van: onderwaterrobots, bouwen van test apparatuur voor helikopters, automotive of ontwikkelen van prototypes, om maar iets te noemen. Intriq is groeiende, kandidaten worden steeds vaker door ons eigen netwerk aangedragen en ook de hoeveelheid relaties en vacatures nemen toe. Daarom zoek ik (Sven) iemand die het leuk vindt om naast mij het relatiebeheer op zich te nemen en het recruitmentproces verder te ontwikkelen. Iemand die aandacht heeft voor onze relaties en een optimaal recruitmentproces en de beste candidate experience voor onze kandidaten kan opzetten. Daarom zijn wij voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren. We zetten nieuwe technologie en tools in om onze kandidaten en klanten snel en efficiënt te ontzorgen. Spreekt jou dit aan en wil jij hieraan een bijdrage leveren, lees dan verder!

Onze vacatures

Accountmanager

Als Accountmanager hou jij je bezig met het ontwikkelen van bestaande relaties en het uitbreiden van ons klantenportfolio. Dit doe je door verschillende bedrijven regelmatig te bezoeken zodat jij precies weet welke behoeften er zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrijven actief op gebied van lucht & ruimtevaart of op gebied van robotica?

Recruiter

Om de beste in je vak te blijven volg je interessante ontwikkelingen en trends op het gebied van recruitment. Richting relaties functioneer je als recruitmentspecialist en geef je gevraagd en ongevraagd advies op basis van de actuele arbeidsmarktsituatie.

Inlichtingen

Ben jij mijn nieuwe collega? Solliciteer of neem contact met mij op voor meer informatie op via 06 820 93 228, WhatsApp of stuur je sollicitatie met motivatie naar sven@intriq.nl