Detavast

Wanneer een Detavast constructie?

Heb je een te kort aan cappaciteit, behoefte aan specialistische kennis of ondersteuning nodig voor specifieke projecten? Of vereisen de functies binnen je organisaties een langere proeftijd of wil je er zeker van zijn dat een werknemer aan je verwachtingen voldoet? Dan is een detavast constructie een interessante optie.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Wat is Detavast?

Bij detavast stellen we geschikte kandidaten uit ons eigen netwerk aan je voor. Vaak zijn dit kandidaten die we al jarenlang kennen en die wij exclusief aan je kunnen voorstellen. Wanneer dit een match blijkt, komt de kandidaat bij je werken volgens de arbeidsvoorwaarden van jouw organisatie, maar komt niet direct bij je in dienst. Gedurende de detachering kun je rekenen op goede begeleiding en ondersteuning vanuit onze kant. Mocht alles volgens plan verlopen kun je de kandidaat na de afgesproken termijn zelf in dienst nemen.

Voor welke organisaties is werving & selectie geschikt?

Een detavast constructie via Intriq is een interessante optie voor MKB en groot bedrijf. Intriq verzorgt detavast constructies voor technische organisaties in heel Nederland, maar ook voor bedrijven die internationaal opereren of kandidaten voor wereldwijde inzet nodig hebben.

Detavast constructie via Intriq: hoe verloopt dat?

Werken met Intriq betekent ook toegang tot een breed netwerk aan potentiële technische kandidaten die je anders niet snel gevonden zou hebben. Zoals je waarschijnlijk zelf al ervaren hebt, is het aantrekken van technisch personeel een lastige opgave. Wanneer je kiest voor een detavast constructie betaal je geen kosten voor de werving van kandidaten. Je profiteert van de flexibiliteit om op te schalen zonder dat je een risico loopt. Onze recruiter ontzorgt je tijdens de werving, maar dat is niet waar onze werkzaamheden stoppen. Zowel jij als de werknemer krijgt gedurende de looptijd volledige begeleiding vanuit een vast aanspreekpunt bij Intriq. Na de afgesproken looptijd weet je exact wat je aan een werknemer hebt en kun je ervoor kiezen om hem of haar kosteloos in dienst te nemen.

Waarom een Detavast constructie?

Het vinden van geschikt technisch personeel is voor veel organisaties een moeilijk opgave die veel tijd, kennis en geld kost. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die je kwijt bent aan het vinden en van geschikt personeel, zoals marketingkosten en de tijd die wordt gestoken in het voeren van sollicitatiegesprekken ook met kandidaten die geen match blijken te zijn.

Bekijk alle vacatures of neem contact op