Technisch Recruitment uitbesteden

Meer dan alleen het invullen van een openstaande vacature

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten we als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden en de recruitment procedure moeten verbeteren.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Herken je dit?

Snel de juiste kandidaten vinden om de werkdruk te verlagen en geen onnodig verloop door onvoldoende capaciteit?

Laat geen omzet liggen door het uitblijven van de juiste mensen en besteed het recruitment van technisch personeel uit aan Intriq. Wij stellen je graag voor aan enthousiaste kandidaten binnen ons directe netwerk.

Ook gemotiveerde kandidaten vinden die passen bij het bedrijf, cultuur én de vacature?

Bij Intriq vinden we het belangrijk dat het juiste personeel gekoppeld wordt aan een bedrijf voor de lange termijn. Bij ons gooi je niet enkel een vacature over de schutting om vervolgens af te wachten welke kandidaten erop reageren. Wij brengen het proces duidelijk in kaart: wie zijn er betrokken, wat zijn de obstakels, welke verwachtingen zijn er, wat zijn de ambities en wat is er nodig om die te realiseren? Wij zijn daarom meer dan alleen een recruiter, we zijn jouw business partner in het vinden, voorstellen en behouden van technisch personeel. Daarbij vinden wij persoonlijke contact en oprechte betrokkenheid belangrijk. Alleen op die manier leren wij jouw bedrijf en obstakels kennen. Wij zetten door, ook als het even tegenzit: dat is waar Intriq voor staat.

Een prettige samenwerking omdat de voorgestelde kandidaten alleen bij jou zijn voorgesteld binnen het juiste termijn

Allereerst gaan wij het gesprek aan met een mogelijke kandidaat om zijn of haar verwachtingen/ambities helder in kaart te brengen en analyseren we of de kandidaat past bij jouw bedrijf, cultuur én de vacature. Het vinden van geschikt technisch personeel kan een uitdaging zijn, maar wij zorgen ervoor dat je binnen het juiste termijn een geschikte kandidaat gevonden hebt.

Wil je ook een soepel plaatsingsproces en gewoon starten zonder rompslomp?

Wil jij je focussen op waar je goed in bent en je niet bezighouden met het tijdrovende proces van recruitment? Besteed het proces van recruitment uit aan Intriq. Wij versterken je employer brand, verbeteren processen of nemen de volledige recruitment voor je uit handen.