Referenties

Deze kandidaten gingen je voor

Intriq wil jou aan een fantastische baan helpen. Een baan die uitdagend blijft en waarin je jouw ambities kunt waarmaken. Daarom blijven we graag op de hoogte van jouw ontwikkelingen, ook nadat je aan je nieuwe baan bent begonnen. Wij zien jou groeien in je nieuwe functie, en dat is ook voor ons erg leuk! Maar hoe is het proces voor jou, voor de kandidaat? Dat vroegen we aan 4 voorgangers.
Zorgeloos aan het werk waarbij eventuele vragen via snelle communicatie worden opgelost. Daarnaast is Intriq erg meedenkend met de werkend persoon en staat het altijd voor je klaar.
Jelle Smit
Intriq begrijpt hoe de markt beweegt, heeft een goed netwerk en neemt de tijd om dingen te bespreken. Ik ben bij meerdere detacheerders geweest, maar had meestal het idee dat ze het belangrijker vonden om iemand te plaatsen dan dat ik ook gelukkig zou zijn in mijn werk. Bij Intriq had ik juist het tegenovergestelde gevoel!
Steven Voorn
Sven is erg betrouwbaar! Hij komt afspraken na en de verwachtingen die hij schept zijn realistisch en haalbaar. Zijn persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan. Sven is oprecht geïnteresseerd en wil altijd een passende oplossing bieden. Ga zo door!
Niels Beers
Onze samenwerking was goed en zeer prettig. Intriq is zeer betrokken en wilt je echt graag verder helpen. Leuk om samen de mogelijkheden te bespreken. Sven prikkelde mij om out of de box te denken. Hij is transparant en professioneel in de communicatie. Altijd lekker vlot en er wordt snel gereageerd op vragen en kansen. De interesse van Sven in de kandidaat is oprecht.
Sander
Voorheen had ik niet een heel positieve kijk op recruiters en dacht ik zelf wel werk te kunnen vinden. Maar jij belde op het juiste moment en we zijn de volgende dag al om tafel gaan zitten. Binnen enkele dagen had je het al voor elkaar om een sollicitatiegesprek te regelen bij het bedrijf waar ik nu met veel plezier iedere dag heen ga.
Erik Stam
Intriq heeft meer aandacht voor de persoon dan menig concurrent, gaat uit van de drijfveren van de kandidaat en zoekt vervolgens een passende uitdaging. Intriq is erg goed op de hoogte van de arbeidsmarkt, is open, creatief, denkt goed mee en is in staat snel een goed beeld van de kandidaat te krijgen.
Arjan Versteeg
Inmiddels heb ik twee keer een interessante en passende functie bij een nieuw bedrijf te danken aan Intriq. Mijn ervaring is dat de meeste van deze detacheringsbureaus snel proberen te scoren door je zo snel mogelijk te detacheren en hierbij vooral oog hebben voor hun eigen belangen. Daarentegen zou ik Intriq willen typeren als: persoonlijk, recht door zee, down to earth, doortastend en vooral gericht op de lange termijn.
Maarten Kruijmer

Bekijk alle vacatures of neem contact op