Zoek je technische expertise op interim basis?

Intriq biedt iedere organisatie tijdelijke technische oplossingen op maat. Of je nu behoefte hebt aan ZZP’ers of professionals die projectmatig willen werken, wij helpen je snel en efficiënt aan gemotiveerde technische experts.

Waarom kiezen voor interim professionals?

Een interim professional, of een ZZP’er, is een onmisbare bron van flexibiliteit en kennis voor je organisatie. De inzet van een interimmer geeft je de tijd om de juiste persoon voor een vaste rol te vinden, verlicht de werkdruk binnen je team en breidt je kennis en expertise uit met hun gespecialiseerde inzichten.

Wist je dat: wij een community hebben met kundige ZZP’ers? 

Intriq: jouw partner in technische interim bemiddeling

Bij Intriq zijn we gespecialiseerd in het verbinden van technische professionals met bedrijven die hun expertise nodig hebben. Met onze focus op machinebouw, engineering en field service, zowel in Nederland als internationaal, hebben we een uitgebreid netwerk van interim specialisten klaar om je organisatie tijdelijk te versterken.

Intriq: jouw partner in technische interim bemiddeling

Onze ervaring en technische achtergrond stellen ons in staat om de perfecte kandidaat voor je organisatie te vinden en het wervingsproces te optimaliseren. Wij zijn meer dan alleen een bemiddelingsbureau; wij zijn een community van technische specialisten.