Werken in de techniek​

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Intriq helpen we jou om stappen te zetten in je carrière. Of je nu een leuke baan hebt of hard op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Samen komen we erachter wat jou beweegt, waar je goed in bent en wat je nu ècht wilt. Waar je ook staat in je carrière en van monteur tot engineer: wij koppelen je graag aan een technisch bedrijf binnen ons netwerk.

Bekijk direct de meest actuele vacatures

People in the lead

Wij helpen je verder | op ieder punt in je carrière

Bij Intriq helpen we jou om stappen te zetten in je carrière. Of je nu een leuke baan hebt of hard op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Samen komen we erachter wat jou beweegt, waar je goed in bent en wat je nu ècht wilt. Waar je ook staat in je carrière. 

Meer dan alleen het invullen van een vacature

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze technische achtergrond en jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we die geschikte werkgever vinden die matcht met jouw ambities.

Carrière-advies​​​

Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw sterke punten? Samen beoordelen we welke functie of organisatie het beste bij je gaat passen.​​

Sollicitatiegesprekken​​​​

We zorgen samen dat je de juiste indruk maakt en niet met een mond vol tanden komt te staan. Succes gegarandeerd!

Salarisonderhandeling​​​​​

Hoe pak je dit aan? Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt aanvliegen om het maximale te bereiken.​​​

Het CV

Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw sterke punten? Samen beoordelen we welke functie of organisatie het beste bij je gaat passen.​​

De presentatie​​​

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken! Daarom zorgen we samen we voor een goede pitch, houding en dresscode.

Techniek

Intriq denkt buiten de gebaande paden om werkgevers en (technisch) talent met elkaar te verbinden, die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben, zodat ze elkaar professioneel versterken.

In detachering is er vaak weinig ruimte voor een persoonlijke benadering. Bij Intriq is het uitgangspunt altijd het toekomstperspectief en wensen van een kandidaat. Zo proberen we juiste plekken te vinden bij juiste werkgevers, zodat kandidaten hun ambities waar kunnen maken. Dat begint bij een goed gesprek. Intriq richt zich voornamelijk op technische en zakelijke dienstverlening. Je spreekt dan ook altijd met iemand met kennis van zaken, die snapt hoe jouw branche in elkaar zit en welke uitdaging je zoekt.

Deze kandidaten gingen je voor

Technisch Recruitment Bureau

Actuele vacatures

Recruiter – Alkmaar

Introductie Word jij mijn nieuwe collega als Recruiter die gave technologiebedrijven en kandidaten aan elkaar verbindt? Heb jij affiniteit met recruitment, marketing en relatiebeheer en kun jij buiten de gebaande paden denken om uitdagende vacatures toch in te vullen? Dan moet je zeker verder lezen!

Bekijk vacature »

Monteur Prototypebouw – Utrecht

Introductie Een uitdagende baan als Monteur Prototype. Salaris €2800 – €3500! Ben je op zoek naar een uitdaging waarin je aan complexe installaties mag sleutelen? Dan is de functie van Monteur Prototype voor het bouwen van speciale vacuümpomp installaties iets voor jou!

Bekijk vacature »

Service Monteur Nationaal – Utrecht

Introductie Ben jij graag onderweg, hou je van klantencontact? Vind je het leuk om elke dag op een andere locatie te sleutelen? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden 40 vakantiedagen, eigen bedrijfswagen en een salaris tot €3.300,- bruto per maand.

Bekijk vacature »

Binnendienst Monteur – Utrecht

Introductie Vind jij het leuk om je bezig te houden met complexe storingen? Stop jij niet totdat jouw product weer naar behoren werkt? Dan kom ik graag met je in contact. Wij bieden een salaris tot €2600,- bruto per maand, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Bekijk vacature »