Werken in de techniek​

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek?

Bij Intriq helpen we jou om stappen te zetten in je carrière. Of je nu een leuke baan hebt of hard op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Samen komen we erachter wat jou beweegt, waar je goed in bent en wat je nu ècht wilt. Waar je ook staat in je carrière en van monteur tot engineer: wij koppelen je graag aan een technisch bedrijf binnen ons netwerk.

Bekijk direct de meest actuele vacatures in de techniek

People in the lead

Wij helpen je verder | op ieder punt in je carrière

Bij Intriq helpen we jou om stappen te zetten in je carrière. Of je nu een leuke baan hebt of hard op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Samen komen we erachter wat jou beweegt, waar je goed in bent, wat aansluit op je opleiding en wat je nu ècht wilt. Waar je ook staat in je carrière.

Meer dan alleen het invullen van een vacature

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze technische achtergrond en jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we die geschikte werkgever vinden die matcht met jouw ambities.
Werken in de techniek

Carrière-advies​​​

Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw sterke punten? Samen beoordelen we welke functie of organisatie het beste bij je gaat passen.​​

Sollicitatiegesprekken​​​​

We zorgen samen dat je de juiste indruk maakt en niet met een mond vol tanden komt te staan. Succes gegarandeerd!
ZZP opdrachten techniek

Salarisonderhandeling​​​​​

Hoe pak je dit aan? Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt aanvliegen om het maximale te bereiken.​​​

Het CV

Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw sterke punten? Samen beoordelen we welke functie of organisatie het beste bij je gaat passen.​​
Technische vacatures

De presentatie​​​

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken! Daarom zorgen we samen we voor een goede pitch, houding en dresscode.

Werken in de techniek

Intriq denkt buiten de gebaande paden om werkgevers en (technisch) talent met elkaar te verbinden, die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben, zodat ze elkaar professioneel versterken.

In detachering is er vaak weinig ruimte voor een persoonlijke benadering. Bij Intriq is het uitgangspunt altijd het toekomstperspectief en wensen van een kandidaat. Zo proberen we juiste plekken te vinden bij juiste werkgevers, zodat kandidaten hun ambities waar kunnen maken. Dat begint bij een goed gesprek. Intriq richt zich voornamelijk op technische en zakelijke dienstverlening. Je spreekt dan ook altijd met iemand met kennis van zaken, die snapt hoe jouw branche in elkaar zit en welke uitdaging je zoekt.

Ook werken bij toffe werkgevers? Deze kandidaten gingen je voor

Werken bij toffe opdrachtgevers?

Bekijk onze actuele vacatures

Projectmanager – Heerhugowaard

Introductie Ben jij koffie liefhebber en ook nog Projectmanager? Voor de Research & Development (R&D) afdeling van Bravilor Bonamat in Heerhugowaard zoeken wij een ervaren Projectmanager die gaat zorgen dat alle apparaten online bereikbaar worden en de juiste data aanleveren. Iets voor jou?

Bekijk vacature »

Monteur assemblage – Noord-Holland

Introductie Afwisselende baan als Monteur Machinebouw Salaris €3.300 – €4.300 met 40 vrije dagen!  Lijkt het je leuk om te sleutelen aan hightech apparatuur dat wordt gebruikt voor Apache, F35 en Boeing? Dan is de functie van monteur machinebouw voor het bouwen van zeer geavanceerde testapparatuur voor de luchtvaart iets voor jou! 

Bekijk vacature »

Ervaren Elektromonteur Gezocht – Omgeving Amsterdam Zuidoost

Introductie Wij zijn met spoed op zoek naar een ervaren elektromonteur, sta je open voor een nieuwe uitdaging en wil jij sleutelen aan hightech apparatuur dat wordt gebruikt in de luchtvaart? Dan hebben wij een uitdagende functie als Elektromonteur voor jou! Daarnaast bieden wij een goed loon tussen €3.300,- en €3.800,- en in totaal 40 vrije dagen! Ben jij een ZZP’er die wel een nieuwe uitdaging kan gebruiken? Solliciteer dan ook!

Bekijk vacature »
Nieuws
Annemerel Westerhuis

Het perfecte CV voor de techniek voor een technische functie

Op dit moment is er een enorme vraag naar technisch specialisten, dus ook naar jou! Het vinden van een super toffe baan die volledig past bij jouw wensen is dus heel eenvoudig, toch? In de praktijk blijkt het tegenovergestelde. Wij zien namelijk dat technisch specialisten vaak te bescheiden zijn en zich daardoor niet goed positioneren op de arbeidsmarkt. Daarnaast vinden bedrijven het ontzettend lastig om zichzelf en de beschikbare positie duidelijk te communiceren. Het gevolg? Een vervelende miscommunicatie die ervoor zorgt dat twee partijen elkaar niet weten te vinden. Ben je druk bezig met het schrijven van een CV, speciaal

Bekijk vacature »