Accountmanager intern - Alkmaar

40 uur per week | €2.650 - €3.500,-

Hey! Ben jij onze nieuwe collega?

Word jij mijn nieuwe collega als Accountmanager die gave technologiebedrijven en kandidaten aan elkaar verbindt? Heb jij affiniteit met techniek, ben je resultaatgericht en kun jij buiten de gebaande paden denken? Dan ben jij misschien wel mijn nieuwe collega!

Functie als accountmanager bij Intriq

Geen dag is hetzelfde bij Intriq, zo ben je de ene dag bezig met het vinden van interessante vacatures voor nieuw talent waar jij enthousiast over bent en de andere dag ben je samen met je collega’s bezig om de urgente vacature bij je (nieuwe) relatie in te vullen door het introduceren van kandidaten uit onze talentpool.

Als Accountmanager hou jij je bezig met het ontwikkelen van bestaande relaties en het uitbreiden van ons klantenportfolio. Dit doe je door verschillende bedrijven regelmatig te bezoeken zodat jij precies weet welke behoeften er zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrijven actief op gebied van lucht & ruimtevaart of op gebied van robotica? Je verbindt deze relaties en het juiste technisch talent, die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben. Samen met een Recruiter (die je ondersteunt in de werving) plaats je kandidaten bij super gave technologiebedrijven.

Ook geef je advies op gebied van recruitment (welke behoeftes verwacht jij, waar zie je kansen), arbeidsmarktcommunicatie (hoe bereiken we de juiste doelgroep) en employer branding (hoe profileren we ons) en help je mee om interne processen te verbeteren. We luisteren graag naar je input en staan open voor jouw ideeën.

Functie eisen

Cruciaal is je flinke dosis doorzettingsvermogen zodat jij je gesprekspartners kunt overtuigen en inspireren over onze succesvolle aanpak en kansen die er zijn om hun vacatures te vervullen waar zijn hun voordeel mee kunnen doen. Verder pas je goed wanneer je:

Aanbod

Wij bieden jou een:

Onze organisatie in Alkmaar

Intriq is in de zomer van 2016 ontstaan en brengt technisch talent (van MBO-4 tot en met WO-niveau) en bedrijven bij elkaar, die elkaar anders niet gevonden zouden hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van vaste banen in Machinebouw, Engineering en (Internationaal) Field Service. Klanten zijn bijvoorbeeld actief in het inzetten van: onderwaterrobots, bouwen van test apparatuur voor helikopters, automotive of ontwikkelen van prototypes, om maar iets te noemen.

Intriq is groeiende, kandidaten worden steeds vaker door ons eigen netwerk aangedragen en ook de hoeveelheid relaties en vacatures nemen toe. Daarom zoek ik (Sven) iemand die het leuk vindt om naast mij het relatiebeheer op zich te nemen en het recruitmentproces verder te ontwikkelen. Iemand die aandacht heeft voor onze relaties en een optimaal recruitmentproces en de beste candidate experience voor onze kandidaten kan opzetten.

Daarom zijn wij voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren. We zetten nieuwe technologie en tools in om onze kandidaten en klanten snel en efficiënt te ontzorgen. Spreekt jou dit aan en wil jij hieraan een bijdrage leveren, lees dan verder!

Inlichtingen

Voor inhoudelijke informatie over de functie of procedure bel Sven Karass op 06 820 93 228, WhatsApp of stuur je sollicitatie met motivatie naar sven@intriq.nl