Over Intriq

Uniek talent herkennen achter het curriculum vitae: dat is waar Intriq voor staat

Over Sven Karass
Intriq is opgericht in de zomer van 2016 door Sven Karass. Sven is zijn carrière gestart als constructiebankwerker, vervolgens doorgestroomd naar (service) monteur met als achtergrond (LTS + MTS Werktuigbouwkundige) en later afgestudeerd op het gebied van Human Resource Management.

Met zijn brede achtergrond en kennis van techniek verbindt Sven technische kandidaten aan technische bedrijven. Voor kandidaten betekent dit een actueel en reëel inzicht op de arbeidsmarkt en voor organisaties een betrouwbare partner die begrijpt naar welke kandidaat zij op zoek zijn.

People in the lead

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten we als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden.

Intriq denkt buiten de gebaande paden om opdrachtgever en (technisch) talent met elkaar te verbinden, die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben, zodat ze elkaar professioneel versterken. 

In de detachering is er vaak weinig ruimte voor een persoonlijke benadering. Bij Intriq is het uitgangspunt altijd het toekomstperspectief en de wensen van de kandidaat. Zo proberen we de juiste plek te vinden bij de juiste organisatie, zodat kandidaten hun ambities waar kunnen maken. Dat begint bij een goed gesprek. Intriq richt zich voornamelijk op de technische en zakelijke dienstverlening. Je spreekt dan ook altijd met iemand met kennis van zaken, die snapt hoe jouw branche in elkaar zit en welke uitdaging je zoekt.

Bekijk alle vacatures of neem contact op