Over Intriq

Uniek talent herkennen achter het curriculum vitae

Dat is waar Intriq voor staat. Dit kunnen wij realiseren door een uitstekende kennis van de markt én een basis in de techniek.

Over Sven Karass
Intriq is opgericht in de zomer van 2016 door Sven Karass. Sven is zijn carrière gestart als constructiebankwerker en vervolgens doorgestroomd naar (service) monteur. Met zijn technische achtergrond (LTS + MTS Werktuigbouwkundige) is hij later afgestudeerd op het gebied van Human Resource Management.

Met zijn brede kennis van techniek en Human Resource verbindt Sven technische kandidaten aan technische bedrijven. Voor kandidaten betekent dit een actueel en reëel inzicht op de arbeidsmarkt en voor organisaties een betrouwbare partner die begrijpt naar welke kandidaat zij op zoek zijn. 

People in the lead

Intriq is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond. Dit doen wij voor vaste banen en projecten, maar ook interim posities en de focus ligt op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten wij als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden.
“Intriq denkt buiten de gebaande paden! Wij verbinden opdrachtgever en (technisch) talent met elkaar die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben, zodat zij elkaar professioneel kunnen versterken.”

In de detachering is er vaak weinig ruimte voor een persoonlijke benadering. Bij Intriq is het uitgangspunt altijd het toekomstperspectief en de wensen van de kandidaat. Zo proberen wij de juiste plek te vinden bij de juiste organisatie, zodat kandidaten hun ambities waar kunnen maken. Dat begint bij een goed gesprek.

Intriq richt zich voornamelijk op de technische en zakelijke dienstverlening. Je spreekt dan ook altijd met iemand die kennis van zaken heeft en die snapt hoe jouw branche in elkaar zit. Zo kunnen wij goed in kaart brengen – én snappen – welke uitdaging jij zoekt. 

Bekijk alle vacatures of neem contact op