Ook direct op contract? Neem contact met ons op!

Direct op contract bij Intriq

Ben je een technische professional die graag uitdagingen aangaat en je carrière verder wil ontwikkelen? Dan heeft Intriq iets nieuws en opwindends voor je. Wij bieden nu de mogelijkheid voor technische kandidaten om direct op contract te komen bij Intriq zelf.

Zekerheid, stabiliteit, en continuïteit

Intriq is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten met een technische achtergrond. Dit doen wij voor vaste banen en projecten, maar ook interim posities en de focus ligt op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten wij als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden.

Word onderdeel van onze community

Bovendien, door bij Intriq op contract te komen, word je opgenomen in onze community van technische professionals. Hiermee krijg je toegang tot een breed netwerk van andere technische experts, deel je kennis, en krijg je de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Door samen te werken met andere technische professionals kun je jezelf ontwikkelen en groeien binnen de sector.

Werk bij toonaangevende opdrachtgevers

En last but not least, je krijgt de kans om te werken bij mooie opdrachtgevers. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven in de technische sector en werken aan uitdagende projecten. Je krijgt de kans om je vaardigheden te verbeteren en ervaring op te doen in verschillende projecten en omgevingen.