Werving & selectie techniek

Wanneer kiezen voor werving & selectie?

Wil jij continuïteit binnen je organisatie of heb je te maken met een hoog verloop van medewerkers door het uitblijven van capaciteit? Gaat het daarnaast om een functie die geen lange proeftijd vereist? Dan is werving & selectie een goede oplossing voor jou. Wil je meer begeleiding tijdens de selectieprocedure en ondersteuning wanneer een kandidaat aan het werk is? Bekijk dan hier onze Detavast constructie.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Wat is werving & selectie?

Bij werving & selectie zetten wij verschillende kanalen in werking om voor jouw organisatie een geschikte kandidaat te vinden. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende marketingkanalen, maar we kijken ook in ons eigen netwerk naar geschikte specialisten. Wanneer we een geschikte match gevonden hebben, komt hij of zij direct bij je in dienst. Wil je minder risico lopen en eerst een jaar onderzoeken of de kandidaat écht een geschikte match is? Lees dan meer over onze Detavast constructie.

Voor welke organisaties is werving & selectie geschikt?

Werving & selectie voor techniek is interessant voor MKB en groot bedrijf die streven naar meer continuïteit en het verloop van personeel willen terugbrengen. Intriq is beschikbaar voor de werving & selectie van personeel in heel Nederland, maar ook voor bedrijven die internationaal opereren of kandidaten voor wederzijdse inzet nodig hebben.

Werving & selectie via Intriq: hoe verloopt dat?

Werken met Intriq betekent ook toegang tot een breed netwerk aan potentiële technische kandidaten die je anders niet snel gevonden zou hebben. Zoals je waarschijnlijk tot dit punt gemerkt hebt is dat goed technisch personeel niet voor het oprapen ligt. Wanneer je kiest voor de werving & selectie van kandidaten via Intriq dan zorgen we samen voor de beste strategie. Onze recruiter ontzorgt je tijdens de werving.

Waarom werving & selectie?

Het vinden van geschikt technisch personeel is voor veel organisaties een moeilijk opgave die veel tijd, kennis en geld kost. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die je kwijt bent aan het vinden en van geschikt personeel, zoals marketingkosten en de tijd die wordt gestoken in het voeren van sollicitatiegesprekken ook met kandidaten die geen match blijken te zijn.

Bekijk alle vacatures of neem contact op