Projectmatig

Projectmatig een technisch specialist inhuren?

Heeft jouw organisatie een project waar de kennis en expertise van een technisch specialist voor nodig is? Via Intriq zetten we technisch specialisten in bij organisaties die tijdelijk en/of eenmalig ondersteuning nodig hebben van een specialist voor een project.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Wat is projectmatig?

Bij veel projecten is de kennis en kunde van specialist tijdelijk nodig. Om de kennis in huis te halen wordt vaak op projectbasis een specialist ingehuurd. Op het moment is er sprake van een krappe arbeidsmarkt en zijn die experts schaars en moeilijk te vinden. Intriq heeft een breed netwerk aan specialisten die graag jouw project komen versterken. Het voordeel van het projectmatig inhuren van technisch specialisten is dat het via Intriq loopt en dat wij ook betrokken zijn gedurende de looptijd van het project.

Voor welke organisatie is deze constructie interessant?

Projectmatig een technisch specialist inhuren via Intriq is interessant voor MKB en grootbedrijf in heel Nederland, maar ook voor bedrijven die internationaal opereren of kandidaten voor wereldwijde inzet nodig hebben. Wanneer een specialist voor een project wordt ingehuurd is het belangrijk dat het project een specifiek doel heeft, er een begin- en einddatum is en dat het gaat om een tijdelijke samenwerking.

Projectmatig een specialist inhuren: hoe verloopt dat?

Het vinden van geschikt personeel voor specifieke projecten is een uitdaging. In de praktijk zien we vaak dat de opleidings- en/of ervaringseisen hoog zijn en dit een geschikte kandidaat afschrikt. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met technische kandidaten en weten we exact wie voor welke functie geschikt is. Daarom starten we ook eerst met het bepalen welke specialist er nodig is voor het project en aan welke eisen iemand moet voldoen.

Bekijk alle vacatures of neem contact op