Interim techniek / ZZP bemiddeling techniek

Openstaande interim opdrachten in de techniek

Heeft jouw organisatie tijdelijk extra technische versterking nodig? Via Intriq vind je geschikte technische ZZP’ers die ingehuurd kunnen worden voor tijdelijke opdrachten.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Wat is interim?

Een technisch specialist die op interim basis werkt wordt ingezet om een specifiek project op te pakken of om tijdelijk extra capaciteit te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een interim manager in de techniek die tijdelijk de leiding over een afdeling of een organisatie op zich neemt. Hierbij gaat het (in de meeste gevallen) om externe krachten.

ZZP bemiddeling techniek via Intriq

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten we als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden en de recruitment procedure moeten verbeteren. Intriq beschikt over een breed netwerk aan interim specialisten die jouw organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen.

Bekijk alle vacatures of neem contact op