ZZP opdrachten techniek

Op zoek naar nieuwe ZZP opdrachten in de techniek?

Ben je op zoek naar toffe ZZP opdrachten in de techniek? Dan ben je bij Intriq aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de specialist in vraag en aanbod binnen de techniek. Wij vinden het belangrijk dat jij als ZZP’er in de techniek in je kracht staat en ingezet wordt voor datgene waar jij goed in bent.

Neem contact op voor ZZP opdrachten in de techniek

ZZP opdrachten in de techniek

Waarom ZZP techniek opdrachten via Intriq?

Als ZZP’er in de techniek weet je als geen ander dat opdrachten voor het oprapen ligt. Maar het vinden van leuke opdrachten, onderhandelen over de tarieven en de onzekerheid over het wel of niet uitbetaald krijgen zijn ook onderdeel van het ZZP leven. Bij Intriq werken we dagelijks met specialisten binnen de techniek en staan we in contact met heel veel opdrachtgevers in Nederland én in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat je een continue stroom aan opdrachten krijgt en geen onzekerheid meer hebt over je inkomen.

Waarom aan de slag als ZZP’er met Intriq?

Intriq is een community voor vakidioten en is daardoor meer dan alleen een bedrijf die opdrachten voor je regelt. We sparren graag met elkaar, organiseren uitjes en denken samen na over de toekomst van jou en van Intriq. Als ZZP’er in de techniek werk je vaak alleen of variëren de gezichten die je ziet dagelijks, door samen te werken met Intriq heb je een vaste sparring partner. 

Werken in de techniek

Community

Intriq is meer dan alleen een recruitment bureau. Samen met onze partners bouwen we een community voor technisch specialisten. Ook als ZZP’er ben je van harte welkom om samen te sparren over het werkveld en jouw opdrachten. 

ZZP opdrachten techniek

Opdrachtgevers

Door onze community hebben wij een breed netwerk aan specialisten én technische bedrijven. Ben je gedreven in je werk, maar vind je het vinden van opdrachtgevers een tijdrovende zaak? Laten we samen sparren over de mogelijkheden. 

Technische vacatures

Hulp bij opstarten

Voor jezelf starten als ZZP’er in de techniek kan voelen als een enorme sprong in het diepe. Gelukkig hebben we bij Intriq een heleboel ervaring met mensen die een nieuwe stap binnen hun carrière zetten. Wil je een sparringpartner die je helpt om jouw ambities in kaart te brengen? Neem contact op!

Continuïteit in ZZP opdrachten in de techniek

Waarschijnlijk heb je al een aantal opdrachtgevers waar je zo nu en dan klussen voor mag doen. Dat is natuurlijk top, maar je wilt meer zekerheid in de opdrachten en continuïteit. Wij spreken dagelijks verschillende organisaties die tijdelijk of langdurig versterken nodig hebben in hun team. Het liefst zo snel mogelijk. Met een team van ZZP’ers kunnen wij snel schakelen en garanderen we jou daarmee continuïteit in je werk.

Naar welke freelancer zijn wij op zoek?
Wil je via Intriq opdrachten in de techniek uitvoeren? Dan vragen we natuurlijk ook wat van jou als freelancer. We vinden het belangrijk dat je super goed bent in je vak, dat je het visitekaartje bent van het bedrijf en dat je goed verzekerd bent. 

Wil je ook als freelancer aan de slag gaan voor Intriq? Neem dan vrijblijvend contact op!

Advies nodig voor een beter salaris, meer werkgeluk of een uitdaging?

Wij leren je graag kennen en geven je advies waar je mee verder kan!