Ben jij opzoek naar uitdagende ZZP opdrachten in de techniek?

Ontdek de voordelen van samenwerken met Intriq. Als specialisten in het veld van techniek begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die ZZP’ers tegenkomen. We zijn er om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik maakt van je vaardigheden en voor projecten wordt ingezet waarin je excelleert.

ZZP opdrachten in de techniek

Waarom kiezen voor Intriq voor ZZP opdrachten in de techniek?
Als ZZP’er weet je dat er veel opdrachten beschikbaar zijn, maar het vinden van de juiste opdrachten, het onderhandelen over tarieven en zorgen voor een stabiel inkomen kan een uitdaging zijn. Bij Intriq, met onze diepgaande connecties in de Nederlandse en internationale technische industrie, zorgen we voor een constante stroom aan boeiende opdrachten, waardoor je geen onzekerheden meer hebt over je inkomsten.

Wist je dat: wij je graag uitnodigen voor ons netwerk van specialisten?

ZZP opdrachten in de techniek

Waarom kiezen voor Intriq voor ZZP opdrachten in de techniek? Als ZZP’er weet je dat er veel opdrachten beschikbaar zijn, maar het vinden van de juiste opdrachten, het onderhandelen over tarieven en zorgen voor een stabiel inkomen kan een uitdaging zijn. Bij Intriq, met onze diepgaande connecties in de Nederlandse en internationale technische industrie, zorgen we voor een constante stroom aan boeiende opdrachten, waardoor je geen onzekerheden meer hebt over je inkomsten.

Wist je dat: wij je graag uitnodigen voor ons netwerk van specialisten?

Voordelen van samenwerken met Intriq als ZZP'er:

Intriq is meer dan alleen een platform voor het vinden van opdrachten. Wij zijn een community voor technische specialisten, waar we samen sparren, evenementen organiseren en nadenken over de toekomst van jouw carrière en van Intriq. Door samen te werken met ons, heb je niet alleen toegang tot een netwerk van collega-specialisten, maar ook een betrouwbare partner voor je ondernemerschap en carrièreplanning.

Community bij Intriq

Intriq gaat verder dan een standaard recruitmentbureau. Samen met onze partners bouwen we aan een community voor technische specialisten, waar ook jij als ZZP’er van harte welkom bent om ideeën uit te wisselen over het vakgebied en je opdrachten.

Opdrachtgevers via Intriq

Dankzij onze community hebben we toegang tot een breed netwerk van specialisten en technische bedrijven. Vind je het lastig om zelf opdrachtgevers te vinden? Bij ons krijg je de kans om in korte tijd meerdere organisaties te leren kennen en je werkervaring te verbreden door voor verschillende opdrachtgevers te werken.

Ondersteuning bij je carrière

Het starten als ZZP’er in de techniek kan als een grote sprong voelen. Gelukkig hebben we bij Intriq ruime ervaring met professionals die een nieuwe stap in hun carrière maken. Zoek je een sparringpartner die je helpt je ambities te realiseren? Neem contact op met Intriq!

Advies nodig voor een beter salaris, meer werkgeluk of een uitdaging?

Wij leren je graag kennen en geven je advies waar je mee verder kan!