Freelance / ZZP’er inhuren gespecialiseerd als Commissioning Engineer

Op zoek naar technische freelancers?

Wij hebben een breed netwerk aan ZZP’ers, gespecialiseerd als Commissioning Engineer

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke technische versterking? Via Intriq vind je gekwalificeerde technische freelancers voor kortdurende opdrachten.

Wat houdt interim in?

Een technisch specialist die op interim basis werkt, wordt ingeschakeld om een bepaald project aan te pakken of om tijdelijk extra capaciteit te leveren. Denk bijvoorbeeld aan een interim manager in de techniek die tijdelijk de leiding neemt over een afdeling of organisatie. Meestal gaat het hier om externe professionals.

Technische freelance bemiddeling via Intriq

Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel voor vaste functies, projecten en interim posities, met een focus op machinebouw, engineering en field service (in Nederland en internationaal). Met onze uitgebreide ervaring en technische achtergrond weten we als geen ander hoe we de perfecte kandidaat voor jouw organisatie kunnen vinden en het wervingsproces kunnen optimaliseren. Intriq heeft een uitgebreid netwerk van interim specialisten die jouw organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen.

Intriq beschikt over een breed netwerk aan interim specialisten die jouw organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen. 

Bekijk alle vacatures of neem contact op