Projectleider Installatietechniek – Amsterdam

40 uur per week | €5000 - €6500 per maand

Projectleider Installatietechniek

Houd jij van motorrijden en unieke innovatieve projecten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe projectleider installatietechniek W.

Functie

Als projectleider ben jij operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de installatietak. Geen zorgen, jij gaat je in deze functie niet vervelen. Geen enkele dag is hetzelfde; het gaat van het vervangen van een radiatorkraan op driehoog achter in de oude binnenstad van Amsterdam, tot een totale renovatie van alle werktuigbouwkundige installaties in een grachtenpand. Maar ook het verduurzamen van bijzondere (monumentale) panden/objecten zoals een kerk, het Naco-huis in Amsterdam of een luxe villa komen aan bod. Een motor van de zaak staat klaar, zodat jij snel en efficiënt door Amsterdam kunt maneuvreren.

Als projectleider beginnen je werkzaamheden bij de aanvraag, tot en met de uiteindelijke oplevering. Je ontwerpt en calculeert de installaties, maakt de offertes en bespreekt deze met je opdrachtgever. Als je groen licht hebt, verzorg jij de inkoop van alle benodigde materialen én organiseer jij de planning van het personeel.

Tussendoor bezoek je de lopende projecten en waar nodig stuur jij bij en pas je de planning aan. Je onderhoudt goed contact met je opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Ook kan jij goed het overzicht bewaren, want je werkt gelijktijdig aan verschillende projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie en/of modificatie van bestaande systemen en installaties. 

Functie-eisen

 • Een opleiding op gebied van installatietechniek, zoals HTS-W en HIT, of een MTS-W of MIT achtergrond, aangevuld met een flinke dosis werkervaring binnen de installatietechniek;
 • Bij voorkeur heb je al ervaring als projectcoördinator of projectleider op het gebied van installatietechniek;
 • Je bent een fijne gesprekspartner en kunt op verschillende niveaus prettig en duidelijk communiceren. Je hebt namelijk dagelijks contact met collega’s, relaties, zzp’ers, leveranciers en onderaannemers;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en waar nodig pas jij de planning aan en communiceer jij dit met alle betrokken partijen;
 • Geen dag is hetzelfde, daarom ben jij stressbestendig en functioneer jij ook goed onder (tijds)druk.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende functie met alle vrijheid en ruimte om zelf invulling te geven aan je rol als projectleider installatietechniek W. Je mag de afdeling verder uitbouwen en hebt de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van bedrijfsleider.

Daarnaast kan je het volgende verwachten:

 • Een salarisrange van € 5.000,- tot € 6.500,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ATV- dagen;
 • Pensioenregeling conform CAO klein metaal;
 • Bonusregeling;
 • Motorfiets van de zaak (geen probleem als je alleen je B rijbewijs hebt).

Over de organisatie

Intriq is namens Installatietechniek Herfst in Amsterdam-Noord op zoek naar een ervaren projectleider installatietechniek W, met een passie voor motorrijden.

Het bedrijf bestaat sinds 1970 en is van een loodgietersbedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Herfst Installatietechniek is gevestigd in een mooi en modern pand in Amsterdam-Noord.

Voor de installatietak, gespecialiseerd in cv-installaties, koelinstallaties en WTW-installaties, zoeken wij een ervaren projectleider installatietechniek W. Het team bestaat momenteel uit circa 14 medewerkers, waarvan 4 op kantoor en 10 in de buitendienst. Omdat de huidige projectleider over een aantal maanden gaat emigreren zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! 

Informatie

Ben jij onze nieuwe projectleider? Solliciteer via deze site of neem contact met mij op voor meer informatie. Bel naar 06 820 93 228, mail naar sven@intriq.nl of stuur een WhatsApp.