Vacature junior recruiter

40 uur per week | €2.650 - €3.500,-

Hey! Ben jij onze nieuwe collega?

Word jij mijn nieuwe collega als junior recruiter die gave technologiebedrijven en kandidaten aan elkaar verbindt? Heb jij affiniteit met recruitment, marketing en relatiebeheer en kun jij buiten de gebaande paden denken om uitdagende vacatures toch in te vullen? Dan moet je zeker verder lezen!

Functie als junior recruiter bij Intriq!

Als houd jij je bezig met het sourcen, netwerken, spreken en matchen van kandidaten met jouw relaties. Dat begint bij alle acties rondom het bedenken, opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes om kandidaten (MBO-4 tot en met WO-niveau) te recruiten. Spreken van kandidaten, op kantoor, onderweg (als het kan) of online. Het voorstellen van kandidaten bij je relaties (gave technologiebedrijven), onderhouden van contacten, bouwen aan een talentpool, tot en met de begeleiding en coaching in het werkveld. Je bent oprecht geïnteresseerd, in wat iemand drijft en hoe wij zijn/haar ambitie kunnen realiseren. Tussendoor organiseren we leuke uitjes, borrels en coole acties om onze kandidaten in de watten te leggen.

Om de beste in je vak te blijven volg je interessante ontwikkelingen en trends op het gebied van recruitment. Richting relaties functioneer je als recruitmentspecialist en geef je gevraagd en ongevraagd advies op basis van de actuele arbeidsmarktsituatie. Daarnaast bouw je aan het employer brand van Intriq, denk je mee over de arbeidsmarktcommunicatie (mooi als je al iets weet van online marketing), recruitmentstrategie en automation en verbeter je interne processen. Samen zetten we Intriq verder op de kaart.Natuurlijk vieren we ook onze eigen successen en is vrijdagmiddag de mooiste dag van de week als de vrijmibo begint.

Functie eisen

Dit ben jij:

Aanbod

Wij bieden jou een:

Onze organisatie in Alkmaar

Intriq is in de zomer van 2016 ontstaan en brengt technisch talent (van MBO-4 tot en met WO-niveau) en bedrijven bij elkaar, die elkaar anders niet gevonden zouden hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van vaste banen in Machinebouw, Engineering en (Internationaal) Field Service. Klanten zijn bijvoorbeeld actief in het inzetten van: onderwaterrobots, bouwen van test apparatuur voor helikopters, automotive of ontwikkelen van prototypes, om maar iets te noemen.

Intriq is groeiende, kandidaten worden steeds vaker door ons eigen netwerk aangedragen en ook de hoeveelheid relaties en vacatures nemen toe. Daarom zoek ik (Sven) iemand die het leuk vindt om naast mij het relatiebeheer op zich te nemen en het recruitmentproces verder te ontwikkelen. Iemand die aandacht heeft voor onze relaties en een optimaal recruitmentproces en de beste candidate experience voor onze kandidaten kan opzetten.

Daarom zijn wij voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren. We zetten nieuwe technologie en tools in om onze kandidaten en klanten snel en efficiënt te ontzorgen. Spreekt jou dit aan en wil jij hieraan een bijdrage leveren, lees dan verder!

Inlichtingen

Voor inhoudelijke informatie over de functie of procedure bel Sven Karass op 06 820 93 228, WhatsApp of stuur je sollicitatie met motivatie naar sven@intriq.nl