Technisch personeel gezocht

Technische professionals gezocht? Wij helpen je graag!

Wij zijn recruiters ontstaan vanuit de techniek

Intriq is ontstaan vanuit de techniek. Eigenaar Sven is zijn carrière gestart als constructiebankwerker, vervolgens doorgestroomd naar (service) monteur met als achtergrond (LTS + MTS Werktuigbouwkundige) en later afgestudeerd op het gebied van Human Resource Management. Met deze kennis en passie verbindt Intriq technische kandidaten aan technische bedrijven en garanderen we geschikte kandidaten die passen bij jouw organisatie.

Dus of je nu op zoek bent naar een Mechanical Engineer, Field Service Engineer, Projectmanager of andere specialist, Intriq is jouw partner in het invullen van technische vacatures voor lange termijn, projecten of interim posities.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Technisch personeel vinden doe je zo

Wij vullen technische vacatures in voor zowel de lange als te korte termijn. Wij doen dit op basis van detavast, werving & selectie, interim en projectmatig.

Detavast

Spreid het risico en leer jouw de kennis en kunde van jouw nieuwe medewerker eerst kennen

Werken in de techniek

Werving & Selectie

Intriq neemt de zorgen voor het identificeren, selecteren en aantrekken van technisch personeel uit handen

Technische vacatures

Interim

Zorg voor tijdelijke extra versterking en/of kennis & kunde binnen je organisatie met interim versterking
Werken in de techniek

Projectmatig

De kennis en expertise nodig van een technisch specialist voor een (eenmalig) project voor jouw organisatie?

Deta-vast

Wil jij continuïteit binnen je organisatie of heb je te maken met een hoog verloop van medewerkers door het uitblijven van capaciteit​? Vereisen de functies binnen je organisaties een langere proeftijd of wil je er zeker van zijn dat een werknemer aan je verwachtingen voldoet? Dan is een detavast constructie een interessante optie.

Wat is deta-vast?

Bij detavast stellen we geschikte kandidaten uit ons eigen netwerk aan je voor. Vaak zijn dit kandidaten die we al jarenlang kennen en die exclusief aan je kunnen voorstellen. Wanneer dit een match blijkt, komt de kandidaat bij je werken volgens de normale arbeidsvoorwaarden, maar komt niet direct in dienst. Gedurende de detachering kun je rekenen op goede begeleiding en ondersteuning vanuit onze kant. Mocht alles volgens plan verlopen kun je de kandidaat na één jaar zelf op contract nemen.

Voordelen van deta-vast

Werving en selectie

Bij werving & selectie gaat Intriq uit naam van je bedrijf gericht en exclusief kandidaten voor jou benaderen. Wij kijken verder dan het CV van een kandidaat, maar letten ook op of een kandidaat geschikt is voor je organisatie. Wanneer de meest geschikte kandidaat voor jou gevonden en geselecteerd is, komt deze direct bij jou in dienst.

Interim

Heb je tijdelijk extra versterking of kennis en kunde van een interim specialist binnen je organisatie nodig? Intriq beschikt over een breed netwerk aan interim specialisten die jouw organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen.  

Projectmatig

Heeft jouw organisatie een project waar de kennis en expertise van een technisch specialist voor nodig is? Via Intriq zetten we technisch specialisten in bij organisaties die tijdelijk en/of eenmalig ondersteuning nodig hebben van een specialist voor een project.

Wij helpen werkgevers verder dan alleen het invullen van een openstaande vacature

Technisch personeel gezocht? Wij zijn gespecialiseerd in het werven van kandidaten met een technische achtergrond voor vaste banen, projecten en interim posities met focus op Machinebouw, Engineering en Field Service (in Nederland, maar ook internationaal). Met onze jarenlange ervaring én achtergrond binnen de techniek weten we als geen ander hoe we die geschikte kandidaat voor jouw organisatie vinden en de recruitment procedure moeten verbeteren. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk gerust onze pagina voor werkgevers. Wil je in contact komen met onze recruiter, vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel (072) 220 01 08.