Direct solliciteren?

Niet jouw vacature?

Geen zorgen: Wij hebben contact met honderden bedrijven die op zoek zijn naar jou! We denken met je mee en zorgen ervoor dat jij op je plek komt.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen? Geen zorgen! We mailen je graag nieuwe vacatures. Neem ook vrijblijvend contact met ons op 

Kandidaat - vacatures ontvangen

Het gezicht achter Intriq: Sven Karass

Intriq is in de zomer van 2016 opgericht. Misschien heb je al eens via ons gewerkt, of hebben wij jullie geholpen met het invullen van een vacature. Wie weet ben je nog helemaal niet bekend met Intriq? Dan lichten wij het graag nog even voor je toe. Intriq is namelijk een recruitmentbureau, gespecialiseerd in de techniek.

Maar Intriq is Intriq niet, zonder de man die het bedrijf heeft opgericht! En vandaag stelt Sven Karass zich graag even voor!

“In de genoemde zomer van 2016 was ik al 14 jaar werkzaam in de technische arbeidsbemiddeling. Nadat ik op mijn 10de vanuit Duitsland naar Nederland ben verhuisd, ben ik op 17-jarige leeftijd in de techniek begonnen als Constructiebankwerker/lasser. Na 5 jaar wilde ik graag meer sleutelen en ben ik als Service Monteur gaan werken terwijl ik in de avonduren bezig was met MTS Werktuigbouwkunde. Hierna ben ik ook nog werkzaam geweest als Werkvoorbereider.

In 2004 heb ik een carrièreswitch gemaakt naar Intercedent, bij een technisch uitzendbureau. Dat bleek goed bij mij te passen. In september 2006 ben ik vanuit de Achterhoek verhuisd naar Alkmaar en hier ben ik als Accountmanager bij een technisch detacheringsbureau gaan werken. Dat beviel ontzettend goed en uiteindelijk heb ik voor een landelijk detacheringsbureau in 2012 een kantoor in Amsterdam mogen opzetten.

Omdat ik mijn puur technische achtergrond wilde gaan verbreden, ben ik uiteindelijk in deeltijd HBO Human Resource Management gaan studeren en in 2013 afgestudeerd op gebied van instroom, doorstroom en uitstroom.

In 2016 was het dan zover… Intriq! Intriq is een recruitmentbureau gespecialiseerd in technische posities vanaf MBO en tot en met WO-niveau. Wij zijn vooral actief op gebied van Engineering, Machinebouw en Field Service. De functies variëren van Monteur tot Directeur, voor een vaste aanstelling, op interimbasis of projectmatig.

Binnen Intriq komt mijn liefde voor techniek, interesse in mensen en passie voor recruitment samen!”


Benieuwd wat Sven voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hem op via sven@intriq.nl, de contactpagina of 06 82093228.

Sven Karass

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Bekijk alle vacatures of neem contact op