Field Service Engineer

Aan de slag als Field Service Engineer?

Wil jij aan de slag als Field Service Engineer bij gave technologie bedrijven in heel Nederland? Via Intriq solliciteer je op verschillende openstaande vacatures, of laat ons voor je aan de slag gaan om een passende functie voor je te vinden. We hebben een groot netwerk en staan direct in contact met verschillende bedrijven binnen de techniek en niet alle vacatures komen online te staan.

Wat is Field Service Engineering?

Een Field Service Engineer repareert en onderhoudt technische installaties op locatie. Denk bijvoorbeeld aan werktuigbouwkundige systemen, machines of complete productielijnen. Field Service Engineers worden zowel allround ingezet, maar je kunt je natuurlijk ook specialiseren in een bepaalde richting zoals hydrauliek, besturingstechniek, werktuigbouw etc.

Vaak wordt je als Field Service Engineer ingezet bij verschillende klanten en in sommige gevallen ook internationaal. Net wat bij je past.

Opleiding Field Service Engineer

Wil je aan de slag als Field Service Engineer dan wordt daar vaak een technische opleiding (zowel MBO als HBO) voor gevraagd in een relevante technische richting, bijvoorbeeld zoals:

Wat doet een Field Service Engineer?

Een Field Service Engineer plaatst, onderhoudt, modificeert en repareert de benodigde installaties bij de klant. Je zorgt er ten allen tijde voor dat installaties, machines en systemen naar behoren (blijven) functioneren.

Werkzaamheden Field Service Engineer

Salaris Field Service Engineer

De hoogte van het salaris is afhankelijk van de vooropleiding en de jaren ervaring. Een startsalaris ligt rond de €2600 euro en je kunt als Field Service Engineer doorgroeien tot ongeveer €4500 euro bruto per maand. Dit betreft alleen het basissalaris, vaak ontvang je ook nog een vergoeding voor reisuren, overuren en buitenlandtoeslagen. Dit is allemaal afhankelijk van het type bedrijf waar je gaat werken.

Technisch Recruitment Bureau

Vacatures Field Service Engineer

Service Engineer – Alphen a/d Rijn

Introductie Ga aan de slag voor een belangrijke speler in de industriële kleppen! Je denkt nu misschien industriële kleppen? Dat klinkt niet als een erg spannende functie. Bij sommige bedrijven zal dat inderdaad zo zijn alleen deze speler innoveert continu, heeft kantoren over de hele wereld waar in totaal 5.400 medewerkers werken en werkt voor de grootste namen in de petrochemische, olie & gas en process industrie! Daarnaast worden er goede arbeidsvoorwaarden geboden zoals een salaris tussen €2.500 en €3.000 waarbij de reisuren worden vergoed! Klinkt goed toch?

Bekijk vacature »

Service Monteur – Alphen a/d Rijn

Introductie Ga voor je werk lekker de weg op (en soms de wereld over) als Service Monteur. Onze opdrachtgever is de toonzetter op het gebied van industriële kleppen waarbij ze leveren aan de grootste klanten in de olie, opslag en chemie. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een salaris tussen €2.500 en €3.000 waarbij de reisuren worden vergoed! 

Bekijk vacature »

Service monteur – Utrecht

Introductie Voor een specialist in kranen zoeken wij een service monteur. Salaris €2.300 – €3.000. Wil jij een toffe baan met veel afwisseling in de omgeving Utrecht zoek dan niet verder en lees snel door!

Bekijk vacature »

Internationale Service Engineer – Alkmaar

Introductie Wil jij de wereld ontdekken voor je werk? Ga werken als Internationale field service engineer! Onze opdrachtgever zoekt een allrounder die zelfstandig kan werken. Daarbij bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature »

Bekijk alle vacatures of neem contact op