Hoi! Word jij onze nieuwe collega?

Heb je affiniteit met techniek, werk je graag samen en ontwikkel je jezelf? Dan kan werken bij Karhof zeker iets voor jou zijn!
Video afspelen

Over Karhof Carroseriën

Karhof Carrosserieën B.V. is een vooraanstaande speler op de markt van carrosseriebouw in Nederland. Met meer dan 80 jaar ervaring in de branche, biedt Karhof hoogwaardige, maatwerk oplossingen voor een breed scala aan voertuigen, inclusief bedrijfswagens en speciale voertuigen. Onze expertise omvat het ontwerpen, fabriceren en monteren van carrosserieën voor verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek, bouw en overheidsdiensten.

Karhof Carrosserieën zet sterk in op innovatie en technologische vooruitgang. We maken gebruik van de nieuwste materialen en technieken om duurzame en efficiënte producten te leveren die voldoen aan de hoogste industrienormen. Onze faciliteiten zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur waarmee ons vakkundige team van engineers en monteurs in staat is om aan complexe en specifieke klantbehoeften te voldoen.

Als werkgever hecht Karhof grote waarde aan de professionele ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. We bieden een dynamische werkomgeving waar teamwerk, innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden voor professionele groei door middel van trainingen, cursussen en hands-on ervaring met geavanceerde technologieën en processen.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen die ons team willen versterken. Bij Karhof Carrosserieën kun je rekenen op een ondersteunende bedrijfscultuur waar jouw bijdragen erkend en gewaardeerd worden. Kom werken bij Karhof en help mee aan het bouwen van toekomstbestendige carrosserieoplossingen die de norm in de industrie zetten. 

Onze vacatures

SCHADEHERSTELLER KARHOF NIEUW-VENNEP

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schadehersteller voor de vestiging Nieuw-Vennep. Maak jij een bedrijfswagen graag weer helemaal fabrieksnieuw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MONTEUR REPARATIE / HYDRAULIEK

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Monteur Reparatie en Hydrauliek voor de vestiging Nieuw-Vennep.

Inlichtingen

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer of neem contact op voor meer informatie op via 06 820 93 228, WhatsApp of stuur je sollicitatie met motivatie naar info@intriq.nl