Snel contact? Bel of laat je nummer achterOver ons

Team | onze mensen

null

Sven

Eigenaar / oprichter

Op jonge leeftijd werkzaam geweest in de techniek. Achtergrond (LTS + MTS Werktuigbouwkunde) en later (eigenlijk heel veel later) in deeltijd afgestudeerd op gebied van Human Resource Management. Hij combineert zijn liefde voor Techniek met zijn passie voor Recruitment. Van Intercedent naar Senior Accountmanager, Operationeel Manager en uiteindelijk (heel veel bemiddelingen verder..) naar Ondernemer. In de zomer van 2016 is dan ook Intriq ontstaan. Het beste te omschrijven als chaoot (met een grote behoefte aan structuur), ambitieus en gedreven.

null

Frank

Accountmanager

Het scheelde maar weinig of Frank was profvoetballer geworden. Gelukkig voor ons is Frank desondanks super fanatiek en zijn er weinig sporten waarin hij niet de beste is. Met een achtergrond richting (Management, Economie & Recht) liggen zijn roots in de horeca, recruitment en sales. Te typeren als, enthousiasteling, sfeermaker en gedreven. Bij Intriq is Frank verantwoordelijk voor het acquireren van gave en uitdagende technologie vacatures, stages en traineeships.

null

Recruiter

Vacature

Word jij onze nieuwe collega als Recruiter? Ben jij ambitieus, resultaatgericht, heb je goede kennis van sociale media en online marketing? Check dan ons functieprofiel hier Recruiter

Over ons | ons verhaal

Hoe zijn wij ontstaan
Intriq is in de zomer van 2016 opgericht door Sven Karass, destijds ruim 14 jaar werkzaam in de technische arbeidsbemiddeling. Gestart als Intercedent daarna als Accountmanager en vervolgens als vestigingsmanager. Hij merkte dat bedrijven korte termijn winst keer op keer belangrijker vinden dan het belang van de kandidaat. Dat is vreemd aangezien mensen de kern zijn van elk bedrijf en een bedrijf gaat alleen succesvol zijn als het personeel tevreden is. De drive om hier verandering in te brengen was de motivatie om Intriq op te zetten, en met succes!

Onze Misie en Visie
Mensen maken niet het verschil, zij zijn het verschil! Het is onze visie om de beste mensen te koppelen aan de beste organisaties met uitdagende opdrachten, interessante tools en een inspirerende (werk)omgeving, waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. Intriq faciliteert en ondersteunt in het bereiken van ambities en functioneert als human resource development partner tussen mens en organisatie.
Onze missie? Het realiseren en ontwikkelen van human capital voor industriële bedrijven. Oftewel: People in the Lead

Hoe we dit realiseren
Om human capital te ontwikkelen hebben wij 3 pilaren die wij gebruiken voor de ontwikkeling van mensen namelijk Transparantie, Waardering en Betrokkenheid.

  1. Transparantie, wij willen dat niemand voor een verassing komt te staan die via Intriq gaat werken. Zo schrijven wij de vacatures zo duidelijk mogelijk en geven wij een zo duidelijk mogelijk beeld van de vacature tijdens een intakegesprek.
  2. Waardering, Intriq zou niet bestaan zonder de medewerker en dat moeten wij waarderen. Wij doen ons best om er altijd voor onze werknemers te zijn en om onze waardering te tonen. Zo hebben wij 2 keer per jaar een uitje met alle werknemers en nog belangrijker; wij tonen oprechte interesse in onze werknemers en helpen ze met alle vragen die ze hebben.
  3. Betrokken, het is ons doel om altijd bij de werknemer betrokken te zijn, bij Intriq heb je daarom altijd één contactpersoon die je helpt met al je vragen. Daarnaast houden wij contact met je om te kijken hoe het met je gaat en of wij je met iets kunnen helpen.

Wat wij tot nu toe hebben bereikt
De inspanningen die wij hebben gedaan waren niet voor niets. In de zomer van 2016 is Intriq gestart en van het begin af aan hadden wij succes.
In 2017 zijn wij de zolderkamer uit gegaan en hebben we een volwaardig kantoor genomen in Alkmaar, daarnaast was dit het jaar dat wij ons in de markt verder konden profileren bij gave technologiebedrijven en de fundering hebben gelegd voor verdere groei.
In 2018 werken we intern aan marketing, arbeidsmarktcommunicatie en vooral het employer brand Intriq. Daarnaast hebben we drie interne collega’s aangenomen zodat ook 2019 een succes gaat worden. Om deze groeiambities te realiseren gaan wij verhuizen naar een nieuw, groter kantoor eveneens in Alkmaar.

Realiseer ook jouw ambities

Bezoeken.

Edisonweg 11
1821BN Alkmaar

Bellen.

(072) 220 01 08

Mailen.

info@intriq.nl

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp