fbpx

Snel contact? Bel of laat je nummer achterCarrière

Realiseer je ambities | loopbaanbegeleiding op maat

Jij weet precies wat je wil? Of ben je nog zoekende naar wat bij je past? In beide gevallen is Intriq jouw partner. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke motivatie, je ambitie en wensen. Wat beweegt jou, waar ben je goed in en wat wil je nou ècht? Je (werk)ervaring, opleiding en achtergrond vormen hierbij een rode draad waarmee we werken naar persoonlijk advies en passend plan van aanpak.

  • Jouw curriculum vitae: hoe moet deze eruit zien / passend bij bedrijf en functie
  • Carrière-advies: wat wil jij bereiken? / sterke punten / loopbaan
  • Het sollicitatiegesprek: welke vragen kan je verwachten / voorbereiden gesprek
  • Je presentatie: korte pitch / houding & voorkomen
  • Salarisonderhandeling: hoe pak je dit aan / wanneer het geschikte moment

Match met vacature?

Lijkt er een match te zijn met een vacature? Super! Maar, als je het niet erg vindt, kijken wij toch nog iets verder. Want hoe zit het met de werksfeer? Welke ontwikkelings- en/of doorgroeimogelijkheden zijn er? Bestaat er de mogelijkheid tot flex- of parttime werken? En hoe zien de arbeidsvoorwaarden er eigenlijk uit?
Bij Intriq bekijken we het hele plaatje.

Solliciteren

We hebben een match en je gaat op sollicitatiegesprek. Je weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk. Wij helpen je met de voorbereiding op je gesprek en laten hierbij niets aan het toeval over!

Yes, nieuwe baan!

Gefeliciteerd, het is je gelukt! Je hebt die nieuwe baan die perfect bij je past. Ook de komende periode kan jij nog op ons rekenen. Wij blijven betrokken bij je carrière en je ontwikkeling, met bijvoorbeeld coaching en je eigen POP: jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

Realiseer ook jouw ambities

Ontmoeten.

in Alkmaar
of Amsterdam

Bellen.

(072) 220 01 08

Mailen.

info@intriq.nl

WhatsApp Heb je een vraag? Klik hier voor WhatsApp