fbpx

Snel contact? Bel of laat je nummer achter  Waag de sprong!

  Zet een nieuwe stap in jouw carrière

  Wij helpen je verder | op ieder punt in je carrière

  Bij Intriq helpen we jou om stappen te zetten in je carrière. Of je nu een leuke baan hebt of hard op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Samen komen we erachter wat jou beweegt, waar je goed in bent en wat je nu ècht wilt. Waar je ook staat in je carrière, Intriq is jouw partner voor:

  Carrière-advies: Wat wil jij bereiken? Wat zijn jouw sterke punten? Samen beoordelen we welke functie of organisatie het beste bij je gaat passen.
  Je CV: Hoe moet dit eruit zien? Een onderscheidend CV is dé kans dus om de aandacht te trekken en indruk te maken. We kunnen zelfs ons geheime wapen inzetten: de videopitch.
  Je presentatie: Je kunt maar één keer een eerste indruk maken! Daarom zorgen we samen we voor een goede pitch, de juiste houding en passende dress code.
  SollicitatiegesprekkenGoede voorbereiding is het halve werk. We zorgen samen dat je de juiste indruk maakt en niet met een mond vol tanden komt te staan. Succes gegarandeerd!
  Salarisonderhandeling: Hoe pak je dit aan? Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt aanvliegen om het maximale te bereiken.

  • Intriq begrijpt hoe de markt beweegt, heeft een goed netwerk en neemt de tijd om dingen te bespreken. Ik ben bij meerdere detacheerders geweest, maar had meestal het idee dat ze het belangrijker vonden om iemand te plaatsen dan dat ik ook gelukkig zou zijn in mijn werk. Bij Intriq had ik juist het tegenovergestelde gevoel!

   Steven Voorn
   Steven Voorn
  • Zorgeloos aan het werk waarbij eventuele vragen via snelle communicatie worden opgelost. Daarnaast is Intriq erg meedenkend met de werkend persoon en staat het altijd voor je klaar.

   Jelle Smit
   Jelle Smit
  • Sven is erg betrouwbaar! Hij komt afspraken na en de verwachtingen die hij schept zijn realistisch en haalbaar. Zijn persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan. Sven is oprecht geïnteresseerd en wil altijd een passende oplossing bieden. Ga zo door!

   Niels Beers
   Niels Beers

  Waar sta jij in jouw carrière?

  Ik oriënteer me

  Ben jij je nog aan het oriënteren? Volg Intriq op Facebook en LinkedIn. Regelmatig delen we hier uitdagende en diverse vacatures, handige sollicitatietips en interessante ontwikkelingen om je te inspireren!

  Ik heb een vraag

  Toe aan iets nieuws maar je weet nog niet wat? Of heb je vragen hoe jij het best jouw volgende carrièrestap kan nemen? Klik op onderstaande knop en stel je vraag!

  Ik weet wat ik wil

  Dan matchen we je graag aan een passende vacature! Daarbij letten we niet alleen op werk zelf, maar ook de werksfeer, doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit. Een selectie van onze vacatures kun je direct bekijken:

  Intriq staat voor je klaar

  Bezoeken.

  Edisonweg 11
  1821BN Alkmaar

  Bellen.

  (072) 220 01 08

  Mailen.

  info@intriq.nl

  WhatsApp Heb je een vraag? Klik hier voor WhatsApp